El Jutjat d’instrucció número 1 de L’Hospitalet ha decretat llibertat provisional i una ordre d’allunyament de la víctima, amb la qual tenen prohibit comunicar-se, per a dos homes acusats d’abusar sexualment d’una companya de feina durant un viatge de vacances a Mallorca.

El jutge de L’Hospitalet, en funcions de guàrdia, s’ha inhibit en favor dels tribunals de les Illes Balears que és on suposadament van tenir lloc els fets, segons que ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La Comissaria dels Mossos de L’Hospitalet va rebre el 15 de setembre la denúncia d’una dona que acusava dos companys d’haver-la agredit sexualment durant un viatge de vacances el passat juliol a Mallorca, on es van traslladar un grup de treballadors d’un conegut hotel de Barcelona per passar uns dies d’oci.

El mateix 15 de setembre, els Mossos van detenir per aquest fet dos cambrers quan es trobaven servint un banquet a l’hotel barceloní, empleats per una subcontracta. La víctima ja no hi treballa.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial el 16 de setembre i el titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de L’Hospitalet va decretar la llibertat provisional dels dos, amb compareixences periòdiques, allunyament de la víctima i prohibició de contactar amb ella.

Ara, el tribunal hospitalenc ha traspassat el cas als jutjats mallorquins perquè és allà on es van produir els fets. Segons els Mossos d’Esquadra, la investigació preliminar està tancada i no es preveu cap detenció més.