El talentshow Eufòria ha facilitat l’entrada al món de la música de molts joves. Un d’ells és Domènec Bis. Mentre estudia al Taller de Músics, ultima el seu primer disc i juga, també, al CE Voleibol L’Hospitalet.

Domènec Bis va participar a la segona edició d’Eufòria i en va sortir amb un munt de d’experiències viscudes, a nivell personal i professional. Ara que ja ha passat un any pot fer una valoració objectiva. “És una porta d’entrada molt eficient, en relació al temps que requeriria fer la mateixa feina pel teu compte, en quan a la carrera artística”, explica Domènec.

Domènec està ultimant els detalls del seu nou disc

De pare català i mare camerunesa, Domènec Bis, s’aferra a les seves arrels per definir la música que vol fer. Aposta per una mescla de ritmes afro caribenys i pop. “El que m’interessa fer és una barreja de les dues coses i trobar el punt guai de producció més complexa que té el pop amb els ritmes afro caribenys”, explica Domènec. El cantant també apunta que voldria dir alguna cosa interessant a les lletres de les cançons ja que “ en la música popular, no sempre és el cas”.

El programa Taquilla Inversa ha conversat amb Domènec Bis.