La Cofradía15+1 treu tres processons per Divendres Sant. Al matí han sortit la de Jesús el Natzarè i la Verge dels Dolors, amb sortida i arribada a de la plaça de la Bòbila.

Divendres a la tarda hi ha una tercera processó, la del Crist de l’Expiració, que surt a les 20:30 de la tarda del carrer Molí i acaba a mitjanit al mateix lloc.

Arriba el gruix de processons de la Cofradía 15+1

Dissabte Sant és el moment de la processó de la Mare de Déu de la Soledat i del Sant Sepulcre. Ambdues processons surten de la plaça de la Bòbila, la primera a les 20:00 i la segona a les 19:45.

Finalment, Diumenge de Resurrecció, sortiran les darreres processons, la de Jesús Ressuscitat i la Mare de Déu dels Remeis, sortiran a les sis de la tarda de la plaça de la Bòbila i acabaran a mitjanit.

Enguany hi ha novetats com ara les madrines que estrenen uns ciris per portar les espelmes. També hi ha restauració de corones i instruments nous de la centúria a més de la Banda Simfònica de Castelldefels que és la primera vegada que vindrà i participaran en tres de les processons.

Entrevista a la Cofradia 15+1 del programa Veïns