La segona nit de concerts gratuïts al parc de la Remunta no ha deixat indiferent al públic. Figa Flawas, Habla de Mí en Presente i Ladilla Rusa no van decebre amb els seus directes vibrants que van fer ballar a tots els assistents.

El duet d’urban pop, Figa Flawas, ha obert la segona nit de concerts gratuïts a la Remunta. Entre el públic, molts joves provinents també dels municipis veïns, que esperaven poder gaudir de la festa. I com es habitual, el directe del grup de Valls creat el 2020 no va decebre. Un directe vibrant, ple de ball, i que a més, va comptar amb artistes col•laboradors com Julieta.

Amb una escenografia espectacular, el grup de techno-rumba Habla de Mí en Presente va continuar la festa. Van estrenar el nou directe de la gira Nuevos amigos, el tema que just s’havia estrenat aquest divendres. Una gira que ara començarà a rodar per diversos festivals i festes majors. El grup tocava a L’Hospitalet després d’haver guanyat l’Hospisona 2021.

I el colofó final el va portar Ladilla Rusa, amb la seva proposta festiva i plena d’humor. Els de Montcada i Reixach van fer ballar al públic i van omplir la Remunta de gom a gom. A més, els concerts van deixar moments inèdit, com la col•laboració entre els diversos artistes de la nit.