L’Associació de Donants de Sang de L’Hospitalet organitza dimarts 30 de gener i dijous 1 de febrer dos punts de donació a la ciutat.

Dimarts, 30 de gener, s’habilitarà un punt de donació de sang al Casal de Gent Gran de Santa Eulàlia, de 16:00 a 20:00 hores.

Dijous, 1 de febrer, la unitat mòbil es traslladarà al barri de la Florida concretament al carrer Enginyer Moncunill, entre l’avinguda Miraflores i Carrer Primavera, davant l’Església. Es podrà donar de 17 a 21 hores del vespre. Per assistir-hi es recomana inscriure’s prèviament a la web donarsang.gencat.

Qualsevol persona que tingui entre 18 i 65 anys pot ser donant de sang mentre no pateixi cap malaltia. Es pot donar 4 cops l’any en cas dels homes i 3, en el cas de les dones.

A L’Hospitalet també es pot donar sang amb cita prèvia als mòduls del Banc de Sang i Teixits  de l’Hospital de Bellvitge situats a la sortida del metro de la Línia 1.

De cada donació se’n beneficien tres persones, ja que la sang se separa en els diferents elements que la componen: els glòbuls vermells, les plaquetes i el plasma. Cada component s’utilitza per a diferents tractaments.