Aquest dijous 21 de desembre l’Ajuntament obre una nova tanda de reserva d’entrades per als espais temàtics de Nadal: el Campament reial, al parc de les Planes; la Fàbrica de les Joguines a Can Trinxet-Santa Eulàlia; la Fàbrica dels Caramels, a Torre Barrina, i el Bosc dels Desitjos que per primer cop s’ha instal·lat a Can Buxeres. Són quatre propostes immersives que del 27 de desembre al 4 de gener permetran gaudir de la màgia del Nadal amb intensitat.

A l’igual que ja va passar amb el Circ de Nadal, que va començar les funcions el dia 18, les altres quatre activitats han rebut una forta demanda i a les poques hores d’obrir-se el primer període de reserva d’entrades, aquestes s’han exhaurit.

Aquest Nadal, l’Ajuntament, ha ofert un total de 105.480 places, comptant les corresponents al Circ de Nadal. D’aquestes, el 70% es van posar a disposició dels hospitalencs empadronats a la ciutat durant els dos primers dies del període de reserves.

En el cas del Campament reial; la Fàbrica de les Joguines; la Fàbrica dels Caramels, i el Bosc dels Desitjos les entrades de la primera tanda ja assignades han estat 59.220 i dijous a les 18h s’obrirà a través del web una segona tanda amb altres 25.380 entrades disponibles.

L’Ajuntament recorda que a cada espectacle hi ha una cua per a qui no hagi pogut reservar, i entrarà a l’espectacle per ordre d’arribada i fins a esgotar l’aforament. També demana que Si teniu entrades i no hi podeu assistir, allibereu-les perquè una altra persona les pugui gaudir.

Reserva d’entrades aquí: www.l-h.cat/nadal