L’Escola Pau Sans es vesteix de Lila durant tot el mes de març. Una de les activitats és un photocall feminista representant la imatge WE CAN DO IT! Ho podem fer!. I l’escola Patufet Sant Jordi ha volgut destacar el paper de la dona a la societat i ha convidat a mares de l’escola a explicar les seves feines o a fer alguna activitat.

Des de les escoles es treballa la coeducació i la igualtat dels drets de la dones i aquest mes de març es fan un seguit d’actes que volen conscienciar des de petits que l’home i la dona han de viure i conviure des de la igualtat de drets.

Els infants des de P3 i fins a 6è de la Pau Sans han treballat plegats per fer l’activitat commemorativa del Dia de la Dona on s’ha volgut mostrar que les dones ho poden fer, que han de seguir en la lluita per arribar a una plena igualtat.

A l’escola Patufet Sant Jordi s’ha convidat a les mares a explicar la canalla les feines que fan i perquè el paper de la dona és tan important a la societat. Les activitats del Dia de la Dona continuaran durant les pròximes setmanes. El 25 de març es farà un taller per a totes les persones que formen part de la comunitat del Patufet i especialment indicada per reflexionar i repensar referents masculins saludables.