Èxit de participació en la IX edició de la recollida solidària d’aliments organitzada per el Fòrum de les Cultures de l’Hospitalet. Durant tota la jornada de dissabte, s’han fet diverses actuacions culturals d’associacions de L’Hospitalet al Centre Comercial de la Farga. S’han recaptat prop de 2.000 quilos menjar i altres productes en benefici de Creu Roja.

Dansa, tradició, imaginari popular i molta música, són la base de totes les trobades del Fòrum de les Cultures de l’Hospitalet. La seva presidenta, Rosa Maria Blázquez, explica que per a ells “és un esdeveniment d’intercanvi de cultura i solidaritat per empenyer als hospitalecs a ajudar als seus veïns”. Les cultures que han participat enguany han estat l’Aragó, Galícia, Castella i Lleó, Catalunya, Hondures, Perú, Bolívia i el Paraguai.

Al final de la jornada s’han omplert cinc carros de la compra, a vessar de menjar i productes de primera necessitat, amb els donatius dels hospitalencs i hospitalenques. Segons l’organització, han estat uns 2.000 quilos, que aniran destinats integrament a la Creu Roja.

A l’organització ja pensen en la pròxima edició. Aquesta es farà el 4, 5 i 6 d’octubre, i es podrà gaudir d’actuacions musicals, tallers i jocs tradicionals. Tot això, en un nou emplaçament, el Parc de l’Alhambra de Santa Eulàlia.