La companyia Aldi ha obert el seu primer supermercat a L’Hospitalet. En concret al barri de la Florida, amb un establiment de 1.100 m2 i una plantilla de 20 treballadors, dels quals deu són veïns de la ciutat.

La companyia d’origen alemany preveu aquest 2024 inaugurar altres nou supermercats a Catalunya. Aquest pla d’expansió farà que només a Barcelona Aldi compti amb 65 botigues i sumi 770 empleats.

En representació de l’Ajuntament, els regidors José Antonio Alcaide i Lola Ramos han assistit a l’obertura d’Aldi L’Hospitalet. Segons Alcaide, regidor de Promoció Econòmica i Comerç, la companyia ha mostrat el seu compromís amb la generació d’ocupació i amb la sostenibilitat, amb accions com la reducció de residus plàstic i la disminució del desaprofitament alimentari.

De la seva banda, Xavier Martínez, responsable d’Expansió d’Aldi, va expressar satisfacció en nom de la companyia per ampliar la seva xarxa comercial a la província de Barcelona.

Aldi és una de les principal cadenes de supermercats d’Espanya, amb un model de negoci basat en el descompte. L’entrada d’Aldi al mercat espanyol es va produir en 2022 i actualment compta amb més de 400 botigues i 7.200 empleats a tot l’Estat.