Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de L’Hospitalet van desmantellar, el passat 17 d’agost, dues plantacions de marihuana situades a la ciutat.

La investigació es va iniciar quan els agents van tenir coneixement de l’existència de dos cultius intensius de marihuana, un situat a l’interior d’un domicili del carrer Orient, i l’altra a un local comercial ocupat de la Gran Via de L’Hospitalet.

Va ser el passat 17 d’agost quan els agents van realitzar dues entrades i escorcolls als cultius. Es van trobar prop de 700 plantes de marihuana en diferents estats de maduració, amb un pes total de 109 quilograms, a més de diferents elements i eines per dur a terme el cultiu i la seva explotació intensiva. També es van localitzar dues instal·lacions elèctriques fraudulentes.

Arran de l’operació es van detenir tres persones, dues de les quals feien les funcions de guàrdia. La tercera, en el moment de l’entrada, es trobava desmantellant i destruint les plantes. No es descarta que hi hagi més implicats i, per tant, alguna detenció més.

Els arrestats, dos homes i una dona, van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.