Dijous, 21 de desembre, el Pare Noel tornarà a recórrer els carrers de L’Hospitalet, al districte IV i V, en un cercavila tradicional per a petits, joves i famílies per donar la benvinguda a un dels personatges més importants de les festes de Nadal.

A partir de les 17 h, des de la plaça de la Bòbila, el Pare Noel recorrerà diferents carrers i avingudes de Pubilla Cases, Can Serra i la Florida saludant els veïns d’aquests tres barris.

Durant la cavalcada els infants podran lliurar la seva carta de desitjos a l’Elf que encapçalarà la comitiva, i que finalitzarà el seu recorregut a la plaça d’Eivissa.

Recorregut: pl. de la Bòbila – av. de Severo Ochoa – c. de Marcel·lí Esquius – c. de Pere Pelegrí – av. de Can Serra – pl. de la Carpa – c. del Molí – av. de l’Electricitat – av. d’Isabel la Catòlica – av. del Masnou – av. de Ponent– av. de Miraflores – pl. de la Verge del Pilar – av. d’Isabel la Catòlica- pl. d’Eivissa.

En aquest esdeveniment multidinari, organitzat per la redigoria dels districtes IV i V, hi col·laboren les associacions de comerciants de Pubilla Cases, Can Serra i la Florida, i entitats culturals, esplais, entre d’altres dels tres barris.

Afectació en el recorregut dels autobusos

A causa d’aquesta cercavila fins 4 línies d’autobusos l’M14, LH1, LH2 i L16 veuran afectat provisionalment el seu recorregut, entre les 17h i les 21h del vespre. Consulta les desviacions