El Centre d’Estudis Jaume Balmes ha celebrat la seva desfilada anual al centre comercial Gran Via 2. la desfilada és el resultat del treball dels alumnes dels cicles formatius d’Estètica, Perruqueria i Assessoria d’imatge personal i han participat uns 200 alumnes, dels quals gairebé 60 han desfilat com a models.

El cap de departament del centre, Oscar Salas, creu que les desfilades dels alumnes serveixen “perquè un cop acabada la formació, mirin enrere i puguin dir orgullosos que han tirat endavant una proposta creativa que és realment seva”.

Els models han lluït per la passarel·la dissenys de gran varietat de formes i de teles i colors molt diferents. La temàtica de les les peces que s’han exhibit fan referència als animals i criatures mitològiques.

L’Alexandra Martí, una de les dissenyadores, va inspirar-se en un paó: “Volia un vestit impactant i que es veiés. I de seguida em va cridar l’atenció la majestuositat del plomatge del paó. Ha estat realment difícil trobar les plomes, però estic molt contenta amb el resultat”.

Entre totes les propostes que han desfilat, un jurat extern ha escollit els millors conjunts segons el maquillatge, la performance de la model, i sobretot, la vestimenta.