La banda guanyadora de l’última edició de L’Hospisona, Igual nos vamos a morir, ja comença a treballar amb l’equip de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet per definir la seva proposta. El grup ha passat pel programa Taquilla Inversa per explicar com han viscut el concurs i el futur que els espera.

La banda “Igual nos vamos a morir” va arribar a la final de la mà del vot popular i després va convèncer al jurat amb la seva proposta de punk-rock. La banda, formada per tres integrants, es va formar fa just un any i des de llavors han gravat un EP format per 4 temes. Un dels integrants del grup, Martín Menta, explica que són “molt eclèctics”, però que al final “el rock i el punk rock és l’energia que volem transmetre”.

La música de “Igual nos vamos a morir” és fresca i interessant i busca transmetre el sentit del desamor, de fracàs i la por al bucle alienador d’una vida a la ciutat. “Tenim gana”, diu Fulvio Tullicom, “però no de diners i de fama, sinó que nosaltres volem tocar i seguir creant música”.

A partir d’ara la banda té dos anys per endavant per gaudir de la beca d’acompanyament musical de la casa de la música de l’hospitalet que, a banda d’assessorar-los en la seva estratègia, també inclou la gravació d’un videoclip, 5 dies a estudi per gravar un disc i 3 per fer un stage a la Salamandra.

Els integrants del grup van visitar el programa Taquilla Inversa.