Derrota de l’Hospi en el darrer partit de la primera volta. El conjunt de Joan Sánchez ha caigut 3-0 a camp de la Pobla de Mafumet, que avui ha estat molt més efectiu.

Primera part amb el conjunt local millor o, com a mínim, més intens. L’Hospi reaccionava però el gol de la Pobla frenava la possible millora. Barragán era l’encarregat de marcar un 1-0 amb el qual s’arribaria al descans.

La segona meitat s’iniciava amb un segon gol local, obra de Guzmán, un fet que complicava encara més el partit a l’Hospi. Malgrat que el record del duel a l’Escala feia que els riberencs nos deixessin de creure, l’equip de Joan Sánchez tenia problemes per fer mal a la poblada defensa local.

Un pal a la sortida d”un córner’una falta lateral ha estat l’ocasió més clara per a un Hospi que, minuts més tard, rebia el definitiu 3-0, marcat per Torrents. Gerra d’aigua freda per als riberencs, que potser no han merescut caure amb tanta contundència però que tampoc han fet un bon partit.

La derrota deixa a l’Hospi amb 38 punts, en una més que positiva primera volta dels homes de Joan Sánchez. La tercera ensopegada del curs ha de servir per fer reaccionar tothom. La feina, fins ara, és excel·lent però falta tota una volta per endavant i batre l’Hospi sempre és atractiu per als rivals. Sumar punts continua sent molt car.