Més que positiu debut del CE L’Hospitalet. El conjunt de Joan Sánchez ha superat la FE Grama per 3-0 en un partit de bon nivell dels riberencs. Óscar Gómez, Albert López i Raúl Martínez, els golejadors.

L’Hospi ha mostrat allò que ja es veia durant la pretemporada. Enguany, l’equip riberenc sembla més intens i més directe, capaç de generar ocasions amb certa facilitat. Després d’uns primers minuts en els quals la Grama ha sorprès per la línia de pressió, l’Hospi s’ha adaptat i al 29 ha aconseguit estrenar el marcador, amb un cop de cap inversemblant d’Óscar Gómez a passada de ‘Rubi’.

Abans del descans ha arribat el segon. Nova jugada de ‘Rubi’ per la dreta i ara el lateral trobava a Albert López, que a plaer anotava el 2-0 i deixava el partit de cara per als interessos riberencs.

La segona meitat ha estat una mica més caòtica i la FE Grama ha mostrat les urpes, tot i que tampoc ha generat excessiu perill a Aliaga. El porter, de fet, ha tingut alguna intervenció però, en general, ha gaudit d’un partit prou plàcid.

La sortida de Sehou ha tornat a revolucionar l’Hospi, que s’ha aprofitat de la velocitat de l’extrem per generar perill sobre la porteria colomenca. En una d’aquestes ha arribat el penal favorable a l’Hospi però Ton Alcover no ha aprofitat la pena màxima. Gran estirada de Sergio Fernández per aturar l’ajustat llançament del migcampista.

Qui no ha perdonat, minuts més tard, ha estat Raúl Martínez. El jove jugador de l’Hospi ha completat una de les seves habituals conduccions per acabar superant el porter visitant. Primer gol amb la samarreta de l’Hospi del migcampista.

El triomf de l’Hospi en aquesta jornada inaugural el situa en segona posició. Només el Reus FC Reddis, amb el seu triomf per 4-0 davant el debutant FC l’Escala, està per davant de l’equip de Joan Sánchez.