De todo se sale és el segon disc d’Habla de mí en presente. Un grup que al 2021 va guanyar el concurs de bandes Hospisona i que segueix molt vinculat a la ciutat a través de la Salamandra i El Pumarejo. Han visitat el programa Taquilla Inversa per presentar les cançons del disc.

La banda Habla de mí en presente ens va se seduir a tots després de guanyar el concurs de bandes Hospisona amb seva particular tecnorumba i el ventilador rumbero. Si amb els seu anterior disc Vivir más van aconseguir portar al pla sonor totes les idees que tenien al cap, ara amb De todo se sale la banda ha fet un pas més. “Hem aconseguit alliberar-nos de tots els límits que ens havíem imposat a nosaltres mateixos”, explica el guitarrista del grup Pau Balaguer.

El disc està dividit en quatre cicles en que trobem tot tipus d’emocions diferents, des de la toxicitat dins l’amor fins l’adrenalina que sentim al principi d’una relació, passant també per relacions d’amistat.

El títol de l’àlbum, a més, ha estat un regal d’un dels col·laboradors del disc, Muchachito Bombo Infierno. Al final d’una presa Jairo Perera els va dir “No os preocupéis chavales, que de todo se sale”, i aquesta frase “ens va ressonar” explica el cantant del grup Max Grosse, “perquè volíem que el disc representés aquest sortir de fases més dolentes per entrar en una bona o saber que si estàs en una bona fase, també hi haurà moments de vulnerabilitat”.

Per a fer el disc, la banda també ha comptat amb les col·laboracions com la de Meritxell Nedermann, Triquell i Frederico Vanini El Rana.

Habla de mí en presente van fer el concert presentació del disc a la Sala Apolo i el proper 16 de juny actuaran al Parc de la Marquesa, el marc de la Festa de la Diversitat.