Com ja és habitual, els partits polítics inicien la campanya mantenint contacte directe amb la ciutadania, a peu de carrer. El Partit Socialista de Catalunya ha escollit el mercat setmanal de Bellvitge on cada divendres es passegen centenars de persones.

El candidat número 9 de la llista del PSC per Barcelona, David Pérez, ha destacat que “avui està sentint molt l’escalf de la gent. Sobretot pel que ha passat amb Pedro Sánchez. Es respira ambient de canvi, de començar una nova etapa centrada les necessitats de la gent”.

Els socialistes de L’Hospitalet han volgut dedicar la primera jornada a donar suport al president Pedro Sánchez. Creuen que les acusacions que ha rebut la seva parella “són una vergonya” i confien en el fet que la ciutadania faci resistència tot defensant la democràcia.

En aquest sentit, Pérez ha afegit que “no permetrem que l’extrema dreta canviï el resultat de les eleccions en un moment en el fet que el país està funcionant millor que mai. Pel que fa a l’ocupació, l’educació, etc. Hem de valorar, a més, la feina que ha fet Pedro Sánchez en la comunitat internacional per la pau a Gaza”.

David Pérez és, des de fa 6 legislatures, diputat al parlament i ara es presenta com a candidat número 9 de la llista del PSC per Barcelona.