La campanya dels socialistes continua a peu de carrer tot conversant amb la ciutadania des de les dues casetes informatives que han instal·lat a la ciutat. Aquest matí la secretària d’Estat de Cooperació Internacional, Eva Granados, ha visitat la Rambla Just Oliveras i ha fet balanç d’aquests primers 10 dies.

Catalunya ha perdut 10 anys en la cohesió entre els catalans però sobretot en serveis públics. L’Hospitalet té moltes mancances en educació i salut que el govern de Catalunya no ha sabut atendre”, ha concretat l’Eva Granados.

L’hospitalenc David Pérez, i candidat número 9 en la llista de Barcelona, s’ha mostrat il·lusionat gràcies a l’escalf que està rebent per part de la ciutadania.

El vot socialista val el doble. Primer, per aconseguir la tercera transformació de Catalunya de la mà de Salvador Illa i, segon, per donar suport al president Pedro Sánchez“, ha reiterat el candidat David Pérez.

El Partit Socialista amb Salvador Illa com a presidenciable, proposa la creació de 10.000 places d’escoles bressol públiques i reduir els temps d’espera en l’Atenció Primària fins als 5 dies com a màxim.