Penúltim dia de campanya amb els partits apurant fins al final per intentar mobilitzar el propi electorat i convèncer a l’indecís. Avui, dijous, s’enceta el compte enrere per finalitzar la campanya electoral. Només queda un dia més de campanya abans de la jornada de reflexió i dos perquè la ciutadania prengui la decisió final a les urnes.

El PSC ha fet campanya avui al barri de la Florida. David Pérez, número 9 de la llista d’aquest partit per Barcelona, ha demanat una mobilització massiva del sector progressista per omplir les urnes de vot socialistes i aconseguir que Salvador Illa lideri el canvi que necessita Catalunya.

David Pérez ha assenyalat que “necessitem que tothom progressista, que tota la gent d’ordre d’aquest país, que estigui cansada del que ha passat fins ara a Catalunya voti socialista. Demanem una màxima mobilització aquest diumenge per donar una oportunitat per aconseguir que Salvador Illa lideri aquest canvi que necessita Catalunya i perquè pugui fer el que està dient durant tota la campanya, unir i servir a tots els catalans”.

David Pérez ha assegurat que “tot el que no sigui votar Salvador Illa és un vot per bloquejar Catalunya i per evitar que avanci el país. Només hi ha dues opcions, el mateix de sempre o el Salvador Illa. Tothom que estigui cansat d’aquest embolic ha de fer un esforç de votar al PSC. Tot el que no sigui un vot socialista serà tornar a una Catalunya estancada. S’ha d’acabar amb aquest bucle en el que ens hem vist als catalans i així tornar a posar a Catalunya al capdavant de les polítiques que han estat pioneres i ben vistes per la resta d’Espanya”.

L’acte final de campanya del PSC serà demà a les 19h al pavelló del Vall d’Hebron, amb la presència del secretari general del partit, Pedro Sánchez i el primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa.