El candidat del PSC de L’Hospitalet, David Pérez, número 9 de la llista per Barcelona, ha recordat que els socialistes van impulsar des de la Generalitat dues edicions de la Llei de Barris, que van permetre millorar les condicions de vida als barris de la zona Nord de la ciutat.

I des de Pubilla Cases, David Pérez ha destacat el compromís de Salvador Illa de tirar endavant una nova Llei de Barris, amb 800 milions d’euros en 4 anys. “Seran 800 milions d’euros en 4 anys i arribarà a 25 barris cada any, així que esperem que cada any L’Hospitalet tingui un barri on es facin millores”, ha dit.

Pérez ha afegit que “això representa que L’Hospitalet tornaria a ser una referència per al Govern de Catalunya perquè en els últims 10 anys de governs nacionalistes no ho ha estat i a la ciutat no han fet absolutament res”.

El PSC també aposta per completar la reforma de la Granvia de L’Hospitalet, via de connexió directa amb l’aeroport, com actuació estratègica tant per a la ciutat com per a l’economia del conjunt del país.

David Pérez ha recordat que L’Hospitalet està emplaçada en un punt estratègic, entre l’aeroport i el port i el centre de Barcelona, i ha indicat que “això ens dóna moltíssimes possibilitats i Salvador Illa ha vist clar que aquesta actuació a la Granvia seria la peça per articular-ho tot”.

David Pérez ha insistit que els socialistes mantindran en aquesta recta final de campanya “el mateix to de moderació i respecte que està mostrant Salvador Illa” i també de suport a Pedro Sánchez. Pérez ha explicat que “moltíssima gent que s’acosta a la nostra caseta ens diu que li diguem a Pedro Sánchez que aguanti, que tiri endavant”.

El mitin de final de campanya del PSC, amb la presència del candidat, Salvador Illa, i del secretari general del PSOE i president del Govern, Pedro Sánchez, serà divendres al poliesportiu de la Vall d’Ebron.