David Parra és el nou entrenador de la Unió Esportiva Gornal. Amb una dilatada experiència a la 1a Catalana, buscarà combinar bons resultats amb la formació de jugadors que puguin donar el salt al primer equip del Centre d’Esports L’Hospitalet. 

Sobradament conegut a tots els clubs del Vallès Oriental i amb una àmplia experiència a la 1a Catalana, David Parra ha acceptat el repte de dirigir a la UD Gornal, filial de l’Hospi. Assegura que aterra a la ciutat amb moltes ganes i il•lusió de tirar endavant el projecte. pARRA Sap perfectament que una de les seves principals tasques serà la correcta formació dels seus jugadors. L’objectiu és que estiguin preparats per passar a formar part del primer equip.

Tot i aquesta comesa formativa, David Parra considera que un altre objectiu serà treure bons resultats, i més encara en un club de l’exigència de l’Hospi. El nou mister també reconeix que la joventut dels seus jugadors i la conseqüent manca d’experiència potser un hàndicap.

A hores d’ara es continua treballant per tenir una plantilla de qualitat. Unes incorporacions que aniran caient mica en mica.

El debut del Gornal a la 1a Catalana serà el 16 de setembre, a l’Estadi municipal, davant del Sarrià.