El migcampista Cristian Lobato ha decidit posar punt final a la seva etapa al primer equip del CE L’Hospitalet, tot i la renovació que tenia a disposició el futbolista d’Esparreguera.

Lobato, jugador sortit del planter i emblema de l’entitat amb 177 partits oficials, ha manifestat que “vull emprendre altres projectes, dedicant més temps a la meva família. Aquesta decisió no ha estat fàcil, ja que deixo enrere un club i una comunitat que han significat moltíssim per a mi”.

Cristian Lobato, un dels millors jugadors que ha donat el futbol base del club, va ser un dels membres destacats de la quinta dels “Cristians” arribant posteriorment a jugar a 1a Divisió amb el CA Osasuna. Lobato també va tenir la seva aventura a l’estranger al Asteras Tripoli grec i al Kansas City i Swope Park nord-americans. A més, també ha passat pel filial del FC Barcelona i altres clubs com Cornellà i Nàstic de Tarragona.

En les darreres hores el club està comunicant algunes baixes i renovacions. No segueixen el porter Carles Segura, Jesús Pozo, José A. ‘Canario’ i Raúl Martínez, que ha fitxat pel filial del Girona FC.

La renovació anunciada ha estat la del porter Adrià Aliaga que complirà la seva vuitena temporada a l’entitat.