Creu Roja ha iniciat una campanya als consells de districte per tal de sol•licitar l’ajuda de veïns, entitats i comerços dels barris perquè facin d’altaveu dels seus programes i poder arribar a aquelles persones que necessiten l’ajuda d’aquesta entitat. La primera acció s’ha desenvolupat al Consell del Districte IV.

Creu Roja va sol•licitar als participants en el consell de la Florida-Les Planes que siguin els catalitzadors de les necessitats del barri. “Un dels serveis que tenim és la cessió temporal gratuïta de caminadors, de crosses i de cadires de rodes. Hi ha persones amb mobilitat reduïda que podrien millorar la seva qualitat de vida amb aquests objectes de suport”, ha explica Montse Ferrer, tècnica de l’assemblea local de Creu Roja.

Una altra de les campanyes que vol difondre Creu Roja entre els veïns de la Florida són les 100 ajudes de la Fundació Agbar per a persones amb poc recursos. Les persones que sol•licitin aquestes ajudes rebran uns 50 euros mensuals durant dos mesos per poder pagar el rebut de l’aigua.

Mercat de la Florida

Durant el Consell del Districte IV, el regidor del districte, Pepe Castro, va explicar les obres del Mercat de la Florida, que acaben de començar i que es perllongaran durant 31 mesos. Pepe castro va recordar que es prendran mesures per intentar minimitzar l’impacte de les obres. També va explicar que una part del carrer Primavera romandrà tancat durant un any degut als treballs del mercat.

“El Mercat de la Florida és un espai emblemàtic per al barri. És un equipament molt esperat i que inclourà un nou espai per a entitats”, ha explicat Pepe Castro.

Campanya de Nadal

D’altra banda, El Consell del Districte IV va servir per valorar la passada campanya de Nadal. Tant el regidor del districte, com els comerciants i les entitats van valorar molt positivament l’esforç que s’ha fet per dinamitzar el barri durant el Nadal. El trenet, l’home dels nassos o la recuperació de la il•luminació al carrer Masnou són algunes de les accions millor valorades.