La Creu Roja de L’Hospitalet té en marxa la campanya de recollida de joguines, que com cada any organitza per aquesta època.

Laura Bisbal, tècnica de Creu Roja L’Hospitalet ha recordat, a l’Entrevista de l’Informatiu, que enguany hi ha un increment de la demanda “estem ara al voltant d’uns 700 infants, i encara si hi hagués alguna situació fora de termini estem intentant acceptar-les perquè cap nen es quedi sense joguines”.

Bisbal ha apuntat que les joguines han de ser noves “perquè volem garantir un accés a la joguina el més adient possible per als infants que es troben en situació de risc de vulnerabilitat, no bèl·liques, no sexistes i a poder ser cooperatives perquè els nens puguin jugar amb altres nens i compartir espais lúdics”.

“Tenim una molt bona resposta per part de la ciutadania i empreses de la ciutat”, ha afegit Bisbal “recollim més quantitat i de més qualitat”.

Els lots per a les famílies que aporta Creu Roja L’Hospitalet estan composats per una joguina, material lúdic, algun llibre, material educatiu i material escolar.

Pel que fa als objectius per al nou any, Laura Bisbal ha assenyalat que “també tenim una demanda de cobertura de necessitats bàsiques i que els reptes per l’any vinent són poder atendre aquestes persones amb la majora dignitat possible i que les ajudes que puguem oferir els hi permeti tenir una millor qualitat de vida”.

Els interessats en col·laborar en la campanya de recollida de joguines podren adreçar-se a:

Recollida central:
•Seu Creu Roja a Sanfeliu (c. de la Riera del Canyet, 47).
•Seu Creu Roja a Collblanc (c. del Progrés, 60).
Horaris: De dilluns a dijous, de 9 a 13.30h i de 15 a 17.30h. Divendres, de 9 a 13h.

Aportacions econòmiques:
•Número de compte: ES59 0049 1806 9429 1202 3860 (cal indicar Campanya Joguines Creu Roja L’Hospitalet).
•Bizum 05637 (cal indicar Joguines Creu Roja L’Hospitalet).

Altres punts de recollida:
• 23 de desembre, Casino del Centre.
• Activitats nadalenques a la ciutat [vegeu agenda]