Creativa Barcelona ha tancat aquest diumenge, amb la presència de prop de 22.000 visitants, que han passat durant els quatre dies de certamen celebrat a La Farga Centre d’Activitats.

E​l saló líder de les Manualitats i les Artesanies, que ha superat els 16.000 assistents de l’any passat, ha doblat en aquesta edició el nombre d’expositors respecte a l’any 2022 (més de 150) i ha multiplicat per vuit l’oferta de tallers (s’han realitzat més de 800). A més, s’han vist i posat a la venda més de 10.000 productes i materials.

Entre aquestes claus de l’èxit d’aquesta edició, la número 12, precisament, hi hagut la gran oferta de tallers Make & Take, on en menys d’una hora els assistents sortien amb la seva pròpia manualitat elaborada. A aquests tallers, a més, se sumaven els que oferien els mateixos expositors, així com les masterclasses de més durada impartides per influencers i artistes. Una oferta experiencial que ha entusiasmat els assistents.

Creativa Barcelona ja té la vista posada en la següent edició, que se celebrarà, a La Farga, els dies 7, 8, 9 i 10 de novembre de 2024.