Aquest cap de setmana es va celebrar la cercavila a l’estil second line de Nova Orleans a càrrec dels alumnes de l’EMMCA i diverses escoles de la ciutat al Centre Cultural Collblanc- La Torrassa. La trobada havia de ser a l’exterior, però donada la previsió meteorològica de perill pel fort vent, es va decidir traslladar-la a l’interior.

A continuació, els assistents van gaudir del concert de Boozan Dukes. Un col·lectiu de músics internacionals establerts a Barcelona des del 2008 que s’ha especialitzat en les cançons dels anys 30 i 40 de Nova Orleans (Estats Units).

Aquesta proposta forma part del XVIII Cicle L’H Blues&Boggie que ofereix concerts de música d’arrel afroamericana fins al dia 25 de novembre a diferents espais de la ciutat.

El pròxim dissabte 11 de novembre a les 20:30 Rob Stone & David Giorcelli oferiran un concert de presentació del nou disc a la sala d’actes del CC Collblanc-La Torrassa. El següent dissabte s’ha programat l’actuació del trio d’street blues Poyo Maya a les 12:30 davant del CC Collblanc- La Torrassa.

Es pot consultar la programació en aquest enllaç. Gran part dels actes són gratuïts.