L’Anna es troba al teatre veient una obra i de cop és escollida per la natura perquè expliqui als infants la importància de la lluita contra el canvi climàtic. Així arrenca l’obra “Un món sostenible”, un espectacle ecològic, divertit i musical que reuneix les temàtiques més importants del medi ambient. Reivindica la importància que té aquesta consciència per tal de poder preservar la natura i evitar així el canvi climàtic.

Lluís Molina, de l’Associació Cultural Ecologia Teatral, ha explicat que “nosaltres som una entitat de L’Hospitalet que ens dediquem a fer foment del medi ambient mitjançant espectacles que tractin de sensibilitzar i educar en aquests moments tant complexes, de les problemàtiques mediambientals.”

Nens i nenes de l’Escola Charlie Rivel, Folch i Torras, Milagros Consarnau, Montesori, Institut Escola Gornal i Col·legi Sant Gervasi han gaudit, d’aquesta obra que busca conscienciar i sensibilitzar als més petits en la preservació i cura del medi ambient.

Molt d’ells han assegurat que és una obra molt divertida, on la música i el ball ajuden a aprendre que és important cuidar de la natura. L’Aitor i la Olivia, de l’Escola Milagros Consarnau, han explicat que “per tenir un món molt més net i bonic, tenim que aprendre a reciclar i llençar el vidre, el plàstic i el paper al contenidor correcte.”

El reciclatge, la neteja urbana, el civisme, la prevenció d’incendis i el coneixement d’energia renovables són algunes de les temàtiques que es poden veure en aquest show musical divertit i didàctic que vol conscienciar els infants de la importància de i del respecte per la natura.

Segons Lluís Molina, “el que pretenem amb aquesta obra és donar un toc d’atenció en aquests moments tant crítics on veiem que el canvi climàtic ja és un fet i que cal donar-se presa per incorporar aquests hàbits sostenibles entre els nostres infants”.

Aquest espectacle està especialment recomanat per a nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària, de 7 a 12 anys. Aquesta obra es troba dins del projecte integral de Plaudite Teatre a la ciutat.