El programa d’estiu Summer Experience L’H torna als barris de la ciutat amb activitats culturals gratuïtes del 25 de juny al 20 de juliol. Arts escèniques, circ, música en directe o ciència al carrer són algunes de les propostes d’aquest festival on els escenaris són els diferents districtes de la ciutat:

Consulta el programa complet

Districte I (Centre, Sant Josep i Sanfeliu)

Consulta el programa del Districte I

Hi haurà circ amb els espectacles dels Pannettone Brothers (dimarts 2 de juliol a les 19h a la plaça de les Comunitats) i de la companyia La Churry (dimecres, 10 de juliol a les 20h als jardins de Can Sumarro). També a Can Sumarro podrem gaudir de les Danses de la Polinèsia amb Atavai Tiare el diumenge 14 de juliol a les 19, i per a la rumba amb la fusió del grup Alaire, el dijous 18 de juliol a les 20h.

A més, enguany es consolida el Festival de Narració Oral amb la segona edició per aprendre a explicar històries i gaudir-ne, i l’Associació d’Estudiants celebra una nova festa de fi de curs amb l’actuació de punxadiscos reconeguts al ‘Pinya’s Fest‘.

Consulta el programa del Districte I

Festival ‘Per Amor a l’Hart’

Dins del Summer Experience torna també el festival d’arts de carrer Per Amor a l’Hart, un espai de trobada, exhibició i intercanvi per a creadores, professionals i públic.

Consulta el programa del festival ‘Per Amor a L’Hart’

  • Dijous, 4 de juliol a les 19h. Circ: A rienda suelta! Cia. Du’K’to. Plaça de l’Ajuntament
  • Divendres, 5 de juliol a les 19.30h. Dansa: La banda, de la companyia OtraDanza. Pl. de Lluís Companys
  • Dissabte, 6 de juliol a l’1h. Espectacle de pirotècnia: Amb TRO. Parc de la Remunta.

Consulta el programa del festival ‘Per Amor a L’Hart’

Districte II (Collblanc – la Torrassa)

Consulta el programa del Districte II

Del 5 al 13 de juliol torna el Jardí Secret al parc de la Marquesa de Collblanc-la Torrassa amb activitats lligades a la música, la poesia, els audiovisuals, els espectacles familiars i els monòlegs científics Stand-Up Science, amb investigadors de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge.

La nota musical la possarà Smoking Stones amb el ‘tribut a ses satàniques majestats’ el dissabte 13 de juliol a les 21h tot i que també hi haurà concerts de Red&Rebel, Echoes of Pink Floyd, i Los Doctores.

Altrament, aquest any es crea un nou espai al districte adreçat al públic familiar: la Glorieta de la plaça Espanyola, amb tallers i jocs infantils.

Consulta el programa del Districte II

Districte III (Santa Eulàlia i Granvia Sud)

Consulta el programa del Districte III

  • Dijous, 27 de juny a les 20h. Circ i humor: Set Up. Cia Los Barlou. Plaça de Maria Artigal
  • Dimarts, 2 de juliol, 20h. Música: Concert a capella LES FOURCHETTES. Santa Eulàlia
  • Dimecres, 17 de juliol. Dones que habiten Can Trinxet: Música amb Raquel Lúa a les 18h a la plaça de Pius XII i Circ amb Cabaret Violeta a les 18.30h a Can Trinxet.

Consulta el programa del Districte III

Districtes IV i V (La Florida-les Planes, Pubilla Cases i Can Serra)

Consulta el programa dels Districtes IV i V

Les places de la Florida, les Planes, Can Serra i Pubilla Cases s’ompliran de pallassos i màgia del 28 de juny al 20 de juliol. A la plaça de la Llibertat hi haurà el clown poètic Sueña, de Mireia Miracle Company; a la de la plaça de la Carpa, Kaboom! de la Cia Sabanni i a la plaça de la Bòbila hi haurà tres sessions de la performance interactiva Water Bowling de Teatro Líquido. D’alta banda, la rumba catalana sonarà al Terrat de la Bòbila actuarà Muchacho el divendres 19 de juliol a les 19h.

Consulta el programa dels Districtes IV i V

Districte VI (Bellvitge i Gornal)

Consulta el programa del Districte VI

  • Divendres, 28 de juny a les 20.30h. Tribut al rock: Rock the Night. Parc de Bellvitge
  • Divendres, 5 de juliol a les 20.30h. Folk: Magari. Parc de Bellvitge
  • Divendres, 12 de juliol a les 20.30h. Rumba: Sandunguera. Parc de Bellvitge

Consulta el programa del Districte VI