La coordinadora de Podem Catalunya i candidata nº12 del partit a les eleccions europees, Conchi Abellán, ha demanat el vot per a Podem perquè segons ha dit són els únics que han defensat la pau des del principi davant els conflictes d’Ucraïna i Palestina. Amb el lema “Menys armes i més solucions dialogades”, Conchi Abellán acompanyada  per militants va fer campanya ahir dimecres 5 de juny, a una la carpa instal·lada pel partit al barri de Pubilla Cases.

La candidata de Podem a les eleccions europees, es va mostrar també molt preocupada davant el possible augment de la dreta i l’extrema dreta en la Unió Europea. Segons Abellán, “la dreta i l’extrema dreta avança a Europa, és important frenar aquest moviment i això s’ha de fer amb un vot que deixi clar el sí a la pau i el sí a la defensa dels serveis públics entre d’altres qüestions. S’ha de votar a un partit com el nostre que aposti per acabar amb els senyors de la guerra en Europa que el volen només és continuar enviant armes per massacrar pobles”.

Abellán ha afegit que “aquestes eleccions es tracten de guerra o de pau, de seguir enviant diners per armes o de seguir protegint els serveis públics. L’esquerra s’ha de mobilitzar per dir que vol la pau i més recursos i millor distribuïts”.

La coordinadora de Podem Catalunya s’ha referit també al cas de Begoña Gómez, concretament a la citació com a investigada de la dona del president del govern.

Conchi Abellan, ha assenyalat que “el que esta passant amb Begoña Gómez, fa temps que nosaltres ho estem patint, l’assetjament i ‘low fare’per part d’alguns jutges a càrrecs del nostre partit no és res nou. Ens preocupa que no es prenguin mesures, que no és controlin els mitjans i no és modifiqui el Consell General del Poder Judicial, s’han de prendre decisions. Nosaltres donem suport a Pedro Sánchez i a la seva dona, el suport que no han rebut Pablo Iglesias i Irene Montero en els darrers temps per part dels socialistes quan han passat per una situació similar”.