Concert de final de curs dels alumnes de sisè de l’Escola Pau Vila, del barri de la Planes, dins del programa Tàndem d’Orquestra de l’EMMCA. Per fer encara més especial el comiat els alumnes de l’escola Pau Vila han tocat plegats al pati amb els alumnes d’ESO i Batxillerat de l’Escola IPSI de Barcelona.

El programa Fem Tàndem L’H de música amb l’EMMCA té lloc a l’Escola Pau Vila i a 11 altres centres educatius de la ciutat. El tàndem EMMCA-Escola Pau Vila té l’orquestra de corda com a element central. L’objectiu d’aquesta iniciativa obrir una finestra a la música i alhora incrementar l’atenció, la concentració i la disciplina de l’alumnat a través de la pràctica musical.

Joan Cabrera, professor de l’Escola Pau Vila, ha explicat que “contribueix a desenvolupar tota la part artística i també a prendre responsabilitats. És un treball constant d’aprendre a tocar un instrument i a més tenen l’oportunitat de conèixer gent nova perquè fem col·laboracions amb d’altres escoles”.

En aquest concert de comiat han contat amb la col·laboració de l’Escola IPSI de Barcelona. Laura Nogueras, professora de l’Escola IPSI, ha assenyalat que “estem molt contents de poder col·laborar amb aquesta escola de L’Hospitalet. Un cop més es demostra el poder integrador i inclusiu de la música. És una oportunitat de trobada per fer música plegats i de poder compartir aquesta estona junts”.

L’EMMCA dona l’opció als alumnes de tàndem de continuar la seva formació en aquesta escola fora de l’horari escolar.