Els treballadors d’Aparcaments i Serveis S.A. (S.P.M.) s’han concentrat davant de l’Ajuntament per protestar contra el fracàs de les negociacions del conveni. Concretament, els treballadors demanen una nova valoració dels llocs de treball, tota vegada que ha estat superada la difícil situació per la qual ha passat aquesta empresa. La concentració ha tingut lloc el matí de nou a una i la tarda de 16:00 a 19:00.

L’empresa, que gestiona els aparcaments municipals, la zona blava i el servei de grúa per la retirada de vehicles mal estacionats, és de capital municipal en un 100% i la seva plantilla és de 28 treballadors, en circumstàncies que, segons la UGT, “qualsevol empresa del sector comptaria amb el doble de personal”.

L’empresa, segons UGT, “ha imputat sempre el deute, que ha existit al llarg de tota la seva història, a les negociacions de conveni amb les consegüents congelacions salarials”.

Aquesta situació s’ha resolt gràcies a la bona venda i lloguer d’aparcaments municipals i amb l’esforç dels treballadors. I ara, en una situació que qualifiquen de “sanejada”, els treballadors creuen que és arribat el moment de reconduir la nostra valoració dels llocs de treball”, que topa amb la posició de l’empresa, “que ens presenta propostes insuficients”.