Els propers dies 11,12 i 13 de desembre es celebren les semifinals del concurs de bandes Hospisona, que organitza la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet. Els concerts es faran a la Salamandra a partir de les 20 hores. En total, enguany, s’han presentat 112 bandes de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

En la jornada de dilluns 11 de desembre actuaran Yudi Saint X, Carla Collado i Lluki Valverde. Dimarts 12 de desembre serà el torn d’Au Rora, Cristina Len i Balma. I, dimecres 13 de desembre, actuaran De los Jardines, Igual nos vamos a morir i El diablo de Shangai. Després de les semifinals, s’escolliran un total de quatre bandes que s’enfrontaran a la gran final que es farà el 13 de gener a la Salamandra.

El premi per la banda guanyadora és una beca d’acompanyament musical per part de les Cases de la Música de Catalunya. La beca consta d’un premi de 3.000 euros en efectiu per invertir en el desenvolupament del projecte musical; l’enregistrament a l’estudi de la Sala Salamandra durant 5 dies per la gravació, mescla o mixing de produccions musicals; un stage i/o producció de directe durant tres dies a la mateixa Salamandra; una subvenció per a la producció d’un videoclip, i l’assessorament en aspectes d’estratègia de comunicació, introducció al mercat musical, mercat digital, facturació i contractació.