Aquesta setmana s’han iniciat les obres per habilitar el local de la que serà la nova seu de l’Oficina Municipal LGTBI de L’Hospitalet. Està situat als baixos d’un bloc d’habitatges del carrer Sanfeliu número 96 i serà un espai diàfan de 120 metres quadrats.

En aquest local es podran traslladar, d’aquí a sis mesos, els mateixos serveis que ja s’oferien a la Regidoria de Sanfeliu, com l’orientació i el suport psicosocial al col·lectiu. El nou espai polivalent permetrà, a més, acollir tallers, exposicions i xerrades obertes a la ciutadania.

La regidora d’Igualtat i LGTBI, Laura Garcia Manota, ha dit que “aquest espai serà un punt de referència per al col·lectiu, però la voluntat és que es puguin fer activitats conjuntes amb la ciutadania per tal de fer conscienciació i visibilització“.

Des de l’Oficina Municipal LGTBI, ubicada actualment a la Regidoria de Sanfeliu, s’ofereix el Servei d’Atenció Integral (SAI LGTBI), acompanyament i assessorament que pugui ser d’interès per les persones del col·lectiu. També es fa seguiment del Pla Local per la diversitat sexual, afectiva i de gènere i s’organitzen activitats de sensibilització en col·laboració amb els serveis municipals i entitats de la ciutat vinculades al moviment LGTBI.

El projecte d’adequació del local té un cost de 171.787 euros i un termini d’execució previst de sis mesos.