Pas endavant per a l’ampliació del recinte de Fira Granvia L’Hospitalet amb l’inici de l’enderroc de l’antic edifici de Porcelanosa, que ocupa bona part dels terrenys on es construirà un nou pavelló firal de 60.000 m2Els treballs de desmuntatge de l’estructura s’allargaran fins a finals de març i posteriorment s’aixecaran els fonaments del futur edifici.

Les noves instal·lacions compataran amb dues plantes de superfície expositiva, a més d’oficines i serveis. El projecte ha de permetre a Fira Granvia créixer fins els 300.000 m2  i competir amb els equipaments firals més importants del món per atraure nous salons o acollir diversos certàmens simultanis.

L’edifici, que es preveu finalitzar el 2026, connectarà amb els pavellons ja existents i l’entrada principal al recinte firal a través d’una passarel·la elevada per sobre de l’avinguda Joan Carles I.

Les obres, pendents de la redacció definitiva del projecte executiu, suposaran una inversió de 201 milions d’euros que finançarà la societat Fira 2000, participada en un 50% per la Generalitat de Catalunya, a més dels Ajuntaments de L’Hospitalet i Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana i la Cambra de Comerç de Barcelona.