Ja han començat els treballs per a la realització d’un mural artístic a la plaça de la Llibertat, al barri de la Florida. Els nois i noies de l’Esplai de la Florida acompanyats de la Fundació Contorno Urbano, han estat els encarregats de dinamitzat amb pictogrames aquest espai.

Es tracta d’una de les primeres activitats per animar i activar el barri i concretament l’espai de la plaça de la Llibertat. Aquest primer acte de dinamització de l’espai finalitzarà amb la realització d’un mural amb esprai de guix.

Un altre element destacat de la dinamització serà la instal·lació al mes de setembre d’un mòdul permanent, com el que Contorno Urbano té a Matacavalls, on es faran tallers i activitats diverses.

Abraham Moya, de la Fundació Contorno Urbano, ha explicat que “portem tres o quatres setmanes fent processos participatius a la plaça i fent activitats per saber una mica que és el que més els agrada als veïns i veïnes. També per conèixer les problemàtiques que tenen. Estem formalitzant amb pictogrames al terra i amb l’ajuda dels nois i noies de l’Esplai de la Florida les demandes que hem recollit dels veïnat de la zona”.

El mural és una de les activitats d’estiu que s’han posat en marxa des del pla integral les Planes-Blocs Florida.