El programa de festa major compta amb l’actuació musical d’Hotel Cochambre, el divendres a les 23:00. I una multitud d’actes festius com la trobada castellera i gegantera, la tabalada, trabucaires i correfoc pels carrers i places del barri. 

La Festa Major de Santa Eulàlia ha començat amb la presentació del programa de Festa Major i lliurament del guardó “Comissió de Festes Santa Eulàlia 2023” al Parc de l’Alhambra a les 20:30 i a partir d’aquí, el barri viurà quatre dies d’actes lúdics i festius promoguts per les entitats a diferents espais i carrers.

El plat fort pel que fa als espectacles musicals serà divendres 2 de juny al Parc de l’Alhambra amb l’actuació d’Hotel Cochambre a les 23:00. La festa continuarà dissabte al matí amb matinades gralleres, la 13a edició de Comerç al Carrer i una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa.

La tarda de dissabte tindrà lloc la XXXIV trobada gegantera a la Plaça Francesc Macià, la Marató de Ball en Línia al Parc de l’Alhambra, tabalada i correfoc, així com l’actuació de l’Orquestra Swing Latino.

Diumenge 4 de juny el barri es despertarà amb els Trabucaires i es podrà gaudir de la VI Trobada de cotxes clàssics, una master class de zumba, i la trobada castellera a les 11 h a la Plaça Pius XII.

Segons ha explicat el president de la Comissió de Festes de Santa Eulàlia, Toni Martorell, “la majoria d’actes emblemàtics es mantenen a la mateixa ubicació, tan sols ha variat el Concert vermut que passarà de la Plaça Pius XII a la Milagros Consarnau per deixar espai a la trobada Castellera”.

També s’ha inclòs en el programa, per primera vegada, el dijous a la tarda l’actuació de la Always Drinking Marching Band i una matinal esportiva el diumenge al matí.

La organització ha explicat que “aquests dos actes substituiran a la festa de l’escuma i la festa Holi que aquest any s’han deixat de fer a causa del decret de sequera. I és que en aquestes dues activitats sempre es fa un elevat consum d’aigua”.

La festa Major de Santa Eulàlia s’acomiadarà el diumenge amb un espectacle de foc a les 23 h al Parc de l’Alhambra.

Aquí es pot consultar el programa complet