El duo Lolly&Pop són el protagonistes de Vintash!, un espectacle de comèdia que es podrà veure divendres al Centre Cultural la Bòbila, i on buscaran les rialles del públic a través de la màgia, el circ, la música i les eines del clown.

Els dos protagonistes, la Paula Hening ‘Lolly’ i el Ale Risorio ‘Pop’ han explicat que “som una mica atípics i diferents. El que trobareu a l’espectacle són moltes rialles en les coses més quotidianes. Grans proeses simples i moltes d’absurdes. Barregem una mica de tot: circ, música, i coses nostres”.

Vintash forma part del festival Gestviu, un festival que té com a principals objectius que les persones amb problemes de sordesa puguin acostar-se al teatre i crear ambients mixtos entre sords i oients per tal que tothom gaudeixi. Pels artistes és tot un repte treballar i exposar els seus espectacles.

Segons Ale Risorio, “per nosaltres és un gran desafiament sobretot perquè s’ha de fer tot molt gestual i visual perquè l’humor es torni universal. Ens encanta poder fer-ho”.

De la seva banda, Paula Hening ha assenyalat que “nosaltres sempre intentem fer l’humor sense paraules, perquè pugui arribar arreu. Intentem que ni la paraula ni el llenguatge no sigui una barrera perquè tothom pugui gaudir de l’espectacle”.

La comèdia gestual i visual Vintash! és un espectacle de carrer, però en aquesta ocasió es podrà veure a la sala d’actes del Centre Cultural la Bòbila, divendres, a partir de les 20h.