Malabaristes, acròbates i trapezistes comparteixen hores d’entrenament al gimnàs del Cirque du Soleil. Concretament, fan sessions de dues hores tres vegades la setmana. També fan assajos a la pista abans de cada espectacle i proven nous exercicis.

Per a l’entrenador de trapezistes, l’Ammed Tunizaini, cada entrenament ha de ser “una combinació molt precisa d’exercicis de força però, sobretot, cardiovascular. Perquè en les nostres actuacions hi ha canvis de moviment molt ràpids i molt breus. És molt explosiu”.

L’Ammed Tuniziani és trapezista amb 25 anys de trajectòria professional

L’Ammed Tuniziani i els seus quatre germans són la tercera generació d’artistes de circ. El fet de viatjar per tot el món i conèixer noves cultures, després de 25 anys de trajectòria, els continua donant sorpreses.

L’entrenador recorda com es va viure l’estrena de l’espectacle a L’Hospitalet: “Per a mi era la primera vegada actuava a Barcelona, i em va sorprendre el fet que tothom es va aixecar per aplaudir i vaig veure com moltes persones ploraven d’emoció. Això és el que recordo de cada país on actuo”.

La companyia canadenca representa cada nit i fins al 19 de maig una versió renovada de l’espectacle Alegria al recinte de la Feixa Llarga de L’Hospitalet.