Aquest divendres, 9 de juny, arrenca la Festa Major de Collblanc-la Torrassa amb activitats infantils, concerts i cultura popular. La cloenda serà el diumenge, 11 de juny, amb una nova edició de la Festa de la Diversitat al parc de la Marquesa.

Les activitats infantils al parc de la Marquesa i la presentació de la Festa Major i la nit d’havaneres a la plaça Espanyola, donen el tret de sortida a les festes de Collblanc-la Torrassa el divendres 9 de juny.

Unes festes plenes de música, amb el concent de Los Diablos i The Insiders o el rock de la Nit Jove a la plaça Guernica. Tampoc hi faltarà la cultura popular, amb per exemple, la cercavila de gegants i capgrossos, i la festa del comerç i la ruta de tapes.

“Una de les grans novetats és l’espai perquè aquesta festa major estrenarem la remodelació de la plaça Espanyola i hem hagut de canviar algun format, però tenim moltes ganes de poder gaudir d’aquest espai”, ha explicat Pepa Gásquez, secretària de la Comissió de Festes Collblanc-la Torrassa.

I diumenge, 11 de juny, arriba una nova edició de la Festa de la Diversitat de L’Hospitalet, la 28a, amb més entitats que mai. Hi haurà estands informatius, tallers, circ, dues haimes i dos escenaris amb actuacions. També s’hi celebra el tradicional campionat de menjadors de síndries i mostres gastronòmiques.

“Hi haurà unes 70 entitats que hi participen de tota mena i el que volen és fer arribar l’intercanvi cultural“, ha afegit Gásquez. I com a gran novetat, la Festa de la Diversitat recuperarà la fi de festa amb foc de la mà de Tro. Podeu consultar el programa sencer en aquest enllaç.