A les 12 del migdia la ciutat de L’Hospitalet s’ha tornat a concentrar davant la plaça de l’Ajuntament per rebutjar el nou atemptat de la banda terrorista ETA que va acabar ahir amb la vida del funcionari de presons, Máximo Casado Garrido, de 44 anys, afiliat a Comissions Obreres i simpatitzant d’Izquierda UnidaL’atemptat es va produïr al garatge de casa seva al posar en marxa el seu cotxe que tenia adossada una bomba lapa.

També ahir la banda terrorista va intentar assassinar al degà del Col·legi d’Advocats de Sant Sebastià, José María Muguruza Velilla, el qual va rebre al seu domicili un paquet bomba que el va fer sospitar. Ell mateix va portar el paquet a la Ertzaintza per a la seva desactivació.

A la plaça de l’Ajuntament s’han concentrat ciutadans, polítics, funcionaris i representants d’entitats que han manifestat així la seva repulsa per l’atemptat terrorista. Després del silenci les paraules, en aquest cas les del president del comitè de treballadors de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Isidre Garrido que pertany a Comissions Obreres. Segons ha dit “el terrorisme no té cap sentit i encara que en aquest cas es anecdòtic que la persona morta sigui de CCOO, ja que tots estem en el punt de mira d’ETA”.

També José Antonio Franch, secretari general de la UGT de L’Hospitalet ha manifestat a Ràdio L’Hospitalet que “cada vegada que hi ha un atemptat, com a treballadors, rebutgem als criminals que estan causant estralls a tot el país”.