L’AECS L’Hospitalet disputarà, aquest diumenge, el partit més important de la història de la secció. El conjunt hospitalenc jugarà la final de la Copa Catalunya femenina de futbol sala davant l’AE Les Corts.

 El favorit, sens dubte, el conjunt de Barcelona. Acabat de pujar a 1a Divisió, el rival de l’AECS té, a priori, una plantilla de més qualitat que l’equip de Jordi Archilla. Ara bé, les hospitalenques han demostrat que no es rendeixen fàcilment. “Està clar que és un equip molt potent, que ha fitxat bé… és un equip de 1a Divisió.  Però intentarem començar fortes, aguantar el ritme d’elles i que el marcador es mantingui igualat”, explica Jordi Archilla.

Celia del Río, jugadora de l’AECS, afegeix que el fet que Les Corts sigui favorit pot jugar a favor dels seus interessos: “Podem donar la sorpresa i juguem amb el factor de la il·lusió. I això ens farà anar amb moltes ganes”.

En el record, el duel de semifinals del passat mes de maig contra el Caldes. L’AECS tampoc era favorit aquell dia però va saber disputar el partit de forma intel·ligent i efectiva. Respecte a aquell duel, el bloc s’ha mantingut i s’han incorporat quatre jugadores més, Míriam Martín, Núria Canals, Roser Maimó i Judit Preciado. Unes incorporacions que fan dir a Jordi Archilla que té “la millor plantilla” des que ell va arribar, ara fa tres temporades.

Del Río també opina el mateix: “Tenim un equip molt bo per poder lluitar i per anar més còmodes a la lliga, no patir per salvar-nos”, explica la jugadora respecte al que vindrà després de la final, una nova temporada a la 2a Divisió.

La gran final entre l’AECS i l’AE Les Corts serà aquest diumenge, a les 15:15 h., al Pavelló municipal de Martorell. El duel es podrà seguir en directe per Esport3.