El Cirque du Soleil torna a L’Hospitalet amb “Alegría“, un dels espectacles més icònics de la companyia de circ canadenca. El muntatge, que es va estrenar ara fa 30 anys i ha passat per 255 ciutats, s’ha reinventat per captivar una nova generació d’espectadors però mantenint l’essència de sempre.

Per exemple, el nou “Alegría” ha renovat la seva inconfusible banda sonora, amb arranjaments electrònics i de rock. L’espectacle també incorpora una nova escenografia, il·luminació i vestuari cuidats fins al mínim detall.

“Alegría” transporta al públic fins a un regne antic i decadent en conflicte; un enfrontament entre els personatges de l’antic ordre, que s’aferren al poder i no volen perdre els privilegis, i la joventut que lluita per l’esperança i la renovació.

Des d’una dansa de foc fins a una tempesta de neu que s’apodera de la carpa, “Alegría” és un viatge per un món místic i ple de màgia. Un recorregut a través de valors com l’amistat, l’amor, el sentit de l’humor i, per descomptat, l’alegria.

Acompanyats de música en directe, la cinquantena d’artistes de més de vint nacionalitats que participen a Alegria també han renovat les seves actuacions. Pallassos, equilibristes i contorsionistes donen pas als números acrobàtics que protagonitzen l’espectacle.

“Alegría” es pot veure fins el 19 de maig a la gran carpa instal·lada a la Feixa Llarga.