Les galeries Ana Mas Projects, etHall, NoguerasBlanchard, Galeria Alegria i L21 Barcelona participen del 14 al 17 de setembre en la novena edició del Barcelona Gallery Weekend. Totes les exposicions, gratuïtes i de lliure accés, s’inauguren de manera simultània el dijous 14 de setembre.

Barcelona Gallery Weekend, organitzat per l’associació Art Barcelona, és un esdeveniment cultural que posa de manifest la labor de les galeries d’art com a espais generadors de cultura i de coneixement, llocs d’experimentació i descobriment que permeten la connexió i trobada entre artistes, col·leccionistes, públic i institucions. 

Enguany, Barcelona Gallery Weekend, comptarà amb la participació de 27 galeries d’art contemporani i modern, 21 a Barcelona, cinc a L’Hospitalet de Llobregat i una a Santa Margarida i els Monjos (Penedès), i amb prop de 70 artistes procedents de 20 països. A L’Hospitalet, formen part del programa les Galeries Ana Mas Projects, ethall, Galería Alegría, L21 Barcelona i NoguerasBlanchard.

El programa expositiu de Barcelona Gallery Weekend es complementa amb una extensa agenda de trobades i xerrades, presentacions, visites guiades, els Passejos de lxs comisarixs i activitats per a famílies.

 Exposicions a L’Hospitalet

Dissabte 16 de setembre

12:00h Vermut i activitats en les galeries de L’Hospitalet

12:00h. Galería Alegría. Xerrada amb els artistes Alberto Peral García i Luis Bisbe de la Fuente sobre la seva exposició Del que un diu / el que està així / només doble.
12:45h. NoguerasBlanchard. Recorregut per l’exposició d’Anne-Lise Coste Emoji peace dove Emoji red heart Emoji blue butterfly.
13:15h. Ana Mas Projects. Conversa entre el comissari Juan de Nieves i l’artista Patricia Dauder.
13:45h. L21 Barcelona. Visita comentada a l’exposició Form follows painting de Jaime Hayon.
14:15h. etHall. Visita comentada per l’artista Martín Vitaliti amb comissària convidada.

Totes les exposicions, gratuïtes i de lliure accés, s’inauguren de manera simultània el dijous 14 de setembre: a partir de les 12 h, per a públic professional, i des de les 18 h de la tarda per a públic general. A més, les galeries estaran obertes el divendres 15 i el dissabte 16 de setembre d’11 h a 20 h, i el diumenge 17 de setembre d’11 h a 15 h.Totes les exposicions, gratuïtes i de lliure accés, s’inauguren de manera simultània el dijous 14 de setembre.

Podeu consultar la programació completa a la pàgina web del Barcelona Gallery Weekend.