Si no canvien molt les coses, sembla que la UE Olot serà l’equip que pujarà a la 2a RFEF de forma directa. A L’Hospitalet ens queda el consol de saber que un dels artífexs de l’enorme temporada dels garrotxins és un veí de la ciutat. Chesco Rivas, natural de Santa Eulàlia, és el segon entrenador de l’Olot. Coneix a Pedro Dólera des que els dos compartien vestidor com a jugadors i l’amistat s’ha conservat durant tots aquests anys.

“Un dia Pedro Dólera em truca i em pregunta si el vull acompanyar en el projecte de l’Olot. I em diu que havia de respondre en dues hores. I menys de 24 hores després ja estava a la presentació com a entrenador”, explica Chesco Rivas.

L’oportunitat li va arribar quan Rivas ja portava uns anys a la ciutat. Quan va tornar a L’Hospitalet, després de viure a Mèxic, va passar pel juvenil de la Unificación Bellvitge i, més tard, va aterrar a l’Atlètic Hospitalense. Allà ara exerceix com a directiu i es mostra orgullós del gran creixement que està tenint l’entitat.

“Un projecte, també d’un club modest, si tota la gent que treballa és professional dins la seva tasca i no és una afició, és la millor forma que les coses funcionin”, comenta.

A més de la presència de Chesco Rivas, la UE Olot i l’Atlètic Club Hospitalense tenen un altre element comú. Els dos primers equips masculins lideren les seves respectives classificacions i són clars favorits per a l’ascens. Rivas podria tenir doble festa aquesta temporada.