El centre educatiu CEAC FP, amb seu a L’Hospitalet, oferirà 30.000 euros en beques, en col·laboració amb l’Ajuntament, per potenciar l’educació al municipi i apropar els joves a la institució durant el curs 2024- 2025.

Miguel Puertas, director de CEAC FP L’Hospitalet, ha assegurat que “apostem molt fort per la formació professional, i considerem que cap noi o noia que tingui ganes d’estudiar i formar-se no tingui com a impediment la qüestió econòmica. Per aquest motiu, posem a l’abast dels alumnes unes beques internes. Una bossa de 30.000 euros pel proper curs per els estudiants de L’Hospitalet. La idea és que 100 alumnes tinguin una beca de 300 euros pel curs 2024-2025.”

Els estudiants que cursen una FP tenen més oportunitats laborals que els universitaris i, en aquest sentit, CEAC FP treballa per augmentar el percentatge d’inserció laboral a través dels seus més de 1.000 estudiants, col·laborant activament en empreses i institucions de L’Hospitalet, amb l’objectiu que els alumnes puguin accedir al mercat laboral.

A més, amb l’arribada de CEAC a la ciutat, s’han generat 72 llocs d’ocupació directes en les seves instal·lacions del Polígon Pedrosa, a Granvia Sud. En aquest sentit, Juan Francisco Jiménez, CEO de CEAC FP ha recordat que “vam decidir iniciar el nostre projecte a L’Hospitalet, per les seves bones comunicacions, la seva rica trama empresarial, la proximitat amb l’aeroport i, és clar, la bona acollida que hem tingut per part de l’ajuntament, que des del principi ha impulsat el nostre projecte. L’Hospitalet és el millor lloc possible per a la implantació de CEAC FP Oficial”.

El percentatge d’aprovat i empleabilitat dels alumnes de CEAC FP se situa en un 99% i 85%, respectivament, gràcies a la metodologia educativa “Learning by Doing”. La Formació Professional de Grau Superior creix més del 43% en cinc anys.

El grup CEAC compta amb més de 75 anys d’experiència en l’àmbit educatiu.

Les empreses busquen perfils de FP per la relació directa amb l’empresa. La metodologia educativa de CEAC es basa en el learning by doing, aprenent fent, per connectar els alumnes amb el mercat laboral.

En CEAC FP ofereixen 16 titulacions 100%oficials, homologades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. És l’únic centre privat a la ciutat que ofereix el grau superior en Integració Social i el grau mitjà en Atenció a les Persones en situació de dependència.

Miguel Puertas, ha assenyalat que “tenim convenis amb empreses molt importants dintre del sector de cada família professional perquè al final del que es tracta és que l’alumne s’incorpori al món laboral si així ho vol, o que pugui continuar estudiant una carrera universitària”.