La plaça de la Cultura, a Bellvitge acollirà aquest dissabte, dia 7, a les 5 de la tarda, una nova edició de la Festa del Treball Digne, organitzada per Comissions Obreres de Catalunya.

El cap de cartell és el cantant Kiko Veneno. També hi actuarà DJ Chica B. Hi haurà la possibilitat de col·laborar amb l’organització amb un bo d’ajut de 10 euros que inclou entrepà de botifarra i dues begudes.

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco ha dit a l’Entrevista de l’informatiu que “volem que sigui una gran festa, en un barri obrer com és Bellvitge, amb el teatre, la poesia o la botifarrada però també amb la presència dels primers secretaris del partits més importants de Catalunya i amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès i l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, com amfitriona”.

A la festa es vol reivindicar el concepte de treball com a prioritat a les polítiques d’una societat perquè per Javier Pacheco, “la feina és l’emancipació que necessita la gent per viure. Patim les conseqüències de crisis concertades que afecten les rendes de la ciutadania per la inflació que impacta en la cistella de la compra. Cal un treball digne per fer front a les despeses que tenim tots i polítiques que consolidin la qualitat del treball amb més contractes indefinits i més qualitat dels llocs de treball”.

Pel que fa a l’actual escenari polític espanyol, Pacheco ha afirmat que “la majoria dels ciutadans no entendrien la repetició electoral. Hi ha una majoria progressista i volem una societat que visqui la seva realitat en colors i no en blanc i negre. Els polítics tenen l’obligació de donar respostes per fer un possible un govern de progrés a Espanya”.