Els nens i les nenes s’han convertit en els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi amb motiu de la Trobada de cavallers, dracs i princeses.

L’escenari han estat les biblioteques de L’Hospitalet on els assistents han pogut gaudir de representacions teatralitzades sobre la història de Sant Jordi.

La princesa interactuant amb el públic. Foto Gabriel Cazado

Un dels llocs amb més afluència de públic ha estat la Biblioteca Can Sumarro, on més d’un centenar de petits i grans han pogut gaudir de l’espectacle de la companyia d’animació Toniton.

Un drac de grans dimensions acaparava la mirada dels assistents que no han volgut ni parpellejar per no perdre’s cap detall de la llegenda més famosa de casa nostra.

El drac durant la representació. Foto Gabriel Cazado

Aprofitant l’ocasió, la canalla també ha volgut fer la seva pròpia representació del conte de Sant Jordi, ja que anaven ben mudats per celebrar la diada. Cavallers amb escuts fets a mà, princeses amb vestits de les protagonistes de Disney o disfresses de drac d’una peça han estat les vestimentes més triades per la canalla. Altrament, molts pares i mares han decidit acompanyar als seus fills i filles també disfressats.