El Departament de Salut comença a vacunar aquest divendres 22 de setembre  contra la grip i la covid als usuaris de residències i  a partir del 15 de octubre a més grans de 60 anys, a població vulnerable o amb  factors de risc i  professionals.

Estava previst que la campanya s’iniciés la primera setmana d’octubre, però degut al lleuger increment de casos de Covid es va decidir el seu avançament. En aquest sentit el Dr. Ferran Moraga-Llop, a l’espai de L’Entrevista de TV de L’Hospitalet ha dit que “és positiu que s’avanci la vacunació perquè des del mes de juny venim observant un augment del nombre de casos de Covid. No és un increment greu però sí hi ha molts més casos que abans”.

Com a novetat a partir de la campanya 2023-2024, cal destacar “la incorporació de la recomanació de vacunació contra la grip a tota la població de risc a partir dels 6 mesos i fins els 59 anys. Els més grans de 60 anys s’han de vacunar pel fet que aquest grup d’edat no només és un dels que més pateix la infecció sinó que també pot presentar quadres greus a causa d’ella”, ha recordat el Dr. Moraga-Llop.