El CB L’Hospitalet ha donat a conèixer el cartell del Torneig Internacional Júnior de Bàsquet Ciutat de L’Hospitalet. L’entitat considera que és un dels millors dels 35 anys d’història del torneig, que en aquesta edició celebrarà la final el 5 de gener.

El Torneig Internacional Júnior de Bàsquet Ciutat de L’Hospitalet és un referent de la categoria a tot el món. Per això s’espera amb expectació del cartell de cada any. L’organitzador, el CB L’Hospitalet, ja ha donat a conèixer els participants d’aquesta 35a edició que, atenció, canvi de dates, se jugarà els dies 3 i 4 de gener del 2014 i la final, el 5 de gener, en comptes del dia de Reis.

En la pròxima edició hi participarà el vigent campió, el FIATC Joventut de Badalona, també guanyador del Campionat d’Espanya. També hi serà l’altre finalista i un clàssic ja del torneig, el Real Madrid, així com el FC Barcelona i l’Unicaja de Málaga, que torna a aquesta competició després de diverses edicions.

De l’estranger arriben el campió júnior de França, l’Elan Chalon Sud Saone, i un dels referents europeus, la Unión Olimpija de Ljubliana. I per primera vegada a la història del torneig un dels equips amb més progressió i el més fort de Turquia, el Fenerbahce Ulker Istambul.

Tanca el cartell l’amfitrió, el CB L’Hospitalet que s’enfrontarà amb els millors de la categoria. Paco Caballero, gerent del club de la ciutat, afirma que “aquest any tenim un equip molt competitiu, que en la lliga preferent ha guanyat cinc partits de sis. Però el que és important és que els jugadors s’ho passin bé i que gaudeixin d’aquesta experiència vital davant els millors equips de bàsquet”.