Les competicions de futbol territorial s’aturaven aquest cap de setmana a causa del Carnestoltes i molts clubs van decidir aprofitar per realitzar tornejos. És el cas de l’Hospitalense, amb la Copa Solidària Pedro Villegas, i el Centre d’Esports L’Hospitalet, amb La Franja Cup Femenina.

Dissabte va arribar una competició molt especial, la primera edició del torneig solidari Pedro Villegas, organitzat pel AC Hospitalense. Un esdeveniment amb una doble missió: d’una banda fer un homenatge a Pedro Villegas, persona molt vinculada a l’entitat i que ha hagut de fer una passa al costat a causa d’una malaltia; i l’altre objectiu era realitzar una competició per conscienciar contra l’assetjament escolar, amb equips de categoria juvenil masculí que, enguany, estan a la part baixa de les seves respectives lligues.

A més, per a fer-ho encara més especial, l’organització va decidir que no hi hagués guanyadors ni perdedors. Després de la fase de grups, els sis equips van realitzar un últim partit entre ells a mode de final, sense que cap equip fos considerat com el millor.

D’altra banda, el CE L’Hospitalet va dedicar el cap de setmana per organitzar La Franja Cup Femenina, un torneig que va reunir al futbol base femení de l’entitat. Amb competicions aleví, infantil, cadet i juvenil, un total de 14 entitats i 30 equips van passar per l’Estadi municipal en una gran festa del futbol femení.

El quadre d’honor de La Franja Cup el van formar el Seagull, en categoria aleví; la EE Guineueta, en infantil; el CE L’Hospitalet, en cadet; i el Júpiter, en juvenil.